SI | EN

Aktualno: Objava članka naše odvetnice

Z veseljem vas obveščamo, da je naša odvetnica Nina Pleterski Puharič, prispevala pomemben članek k pravni razpravi. Njen raziskovalni članek z naslovom "Premoženjskopravne posledice sklenitve zakonske zveze" je bil objavljen v ugledni slovenski akademski in strokovni reviji "Podjetje in delo" natančneje v letniku 2021, številka 2, datirana 1. aprila 2021.

Na področju ljubezni in zakonske zveze pari pogosto ne namenjajo dovolj pozornosti pravnim vprašanjem, nezavedajoč se morebitnih zapletov, ki se lahko pojavijo v prihodnosti. Članek Nine Pleterski Puharič obravnava zapletene pravne vidike, ki zadevajo pravice v premoženju v okviru zakonske zveze. S svojim vpogledom članek poudarja pomen razumevanja pravnih posledic med obdobjem srečnega zakona, da bi se lažje spopadali s potencialnimi izzivi, ki se lahko pojavijo kasneje.

Ta prispevek izkazuje zavezanost naših odvetnikov k obravnavi pomembnih pravnih vprašanj, zagotavljanju, da so naše stranke dobro informirane in pripravljene na morebitne okoliščine. Naši odvetniki si prizadevajo opozarjati na to, da si tudi pogosto spregledane pravne razsežnosti osebnih odnosov zaslužijo posebno pozornost.

Želite izvedeti več?

Z veseljem vam pomagamo najti pravo rešitev.