SI | EN

Pravna področja

Odvetniki Odvetniške pisarne Pleterski Puharič strankam nudijo visoko strokovne pravne storitve, učinkovite rešitve in pravno zastopanje na različnih pravnih področjih.

 

Individualna obravnava vašega primera

Razumemo, da vsaka pravna situacija zahteva individualen pristop. Odvetniki Odvetniške pisarne Pleterski Puharič se zavezujemo, da bomo vaše pravne izzive obravnavali z najvišjo mero pozornosti.  Z nami boste deležni odzivnosti in prilagojenih pravnih rešitev, ki odražajo vaše edinstvene potrebe. Prizadevamo si, da s strokovnostjo, etičnostjo in predanostjo vašim pravnim interesom, dosežemo in ohranimo dolgotrajno poslovno sodelovanje.

 

Zaupanje, zanesljivost in prilagodljivost

Odvetniki Odvetniške pisarne Pleterski Puharič cenimo vaše zaupanje in skupaj z vami gradimo dolgotrajne poslovne odnose. Skrbimo za vaše pravne zadeve, da lahko vi medtem nemoteno in uspešno poslujete. Prizadevamo si za vzpostavitev trdnih vezi zanesljivosti in profesionalnosti, ki vam bodo omogočile učinkovito reševanje pravnih zadev ob vašem uspešnem poslovanju.

 

Nenehno izpopolnjevanje za strokovnost

Strokovnost je temelj naše prakse. Naši odvetniki se nenehno izobražujejo, da lahko sledimo najnovejšim pravnim trendom in novostim. To nam omogoča, da vam zagotovimo najsodobnejše pravne nasvete in rešitve.

 

Vaše zaupanje je naša prednostna naloga, zato se posvetimo vsaki stranki posebej, prilagajamo se vašim potrebam in ciljem ter vam zagotavljamo prilagojene pravne rešitve.

 

Gospodarsko pravo

Celovita podpora, strokovno pravno svetovanje in zastopanje na področju gospodarskega prava. Svetujemo glede urejanja njihovih razmerij na področju gospodarskega prava, zanje sestavljamo pogodbe ter jih v primeru gospodarskih sporov zastopamo na sodiščih in v vseh ostalih postopkih.

Civilno pravo

Zagotavljamo celovito podporo, strokovno pravno svetovanje in zastopanje na področju civilnega prava.

Arbitraža

Celovita podpora, strokovno pravno svetovanje in zastopanje na področju arbitraže.

GDPR in varstvo osebnih podatkov

Odvetniška pisarna Pleterski Puharič strankam zagotavlja celovito podporo, strokovno pravno svetovanje in zastopanje na področju GDPR in varstva osebnih podatkov.

Želite izvedeti več?

Z veseljem vam pomagamo najti pravo rešitev.