SI | EN

Za vas

Pokrivamo vsa pravna področja

Odvetniki Pleterski Puharič strankam nudimo pravno pomoč na najvišji strokovni ravni.
Svoje delovanje predano usmerjamo v iskanje optimalnih rešitev za naše stranke.

V Odvetniški pisarni Pleterski Puharič pokrivamo vsa pravna področja ter po potrebi sodelujemo z zunanjimi sodelavci ter pravnimi strokovnjaki iz tujine.

Zelo veliko nam pomenita natančnost in kakovost, k čemur doprinašajo naši utečeni stiki z odvetniki v Švici. Strankam zagotavljamo povezljivost s pravnimi strokovnjaki in odvetniškimi pisarnami zunaj naših meja, (EU, Švica, Azija, ZDA).
Odvetniki našim strankam zagotavljamo tudi pravne storitve na nadvse pomembnih področjih avtomobilske in letalske industrije, farmacije, gradbeništva, igralništva, energetike in novih tehnologij. Poleg tega izvajamo skrbne pravne preglede ter svetujemo in sodelujemo pri ustanavljanju, združitvah in prevzemih gospodarskih družb.

Odvetniki se z Vašim pravnim vprašanjem najprej podrobno seznanimo, od Vas pridobimo vse potrebne podatke in Vaše vprašanje temeljito preučimo. V najkrajšem možnem času Vas seznanimo z našim videnjem Vaše situacije ter Vam predstavimo možne rešitve. Na Vašo željo Vam podamo tudi oceno stroškov.
V naši odvetniški pisarni smo Vam vedno na voljo za Vaša vprašanja, na katera se zavezujemo odgovoriti v najkrajšem možnem času, strokovno ter tako, da boste predlagano pravno rešitev razumeli.
Stremimo k temu, da so naše stranke z nami zadovoljne ter si prizadevamo za tvorno, dolgoročno sodelovanje.

Preberi več