SI | EN

Odvetnica Nina Pleterski Puharič sedaj tudi mediatorka

Z veseljem vas obveščamo, da je bila naša odvetnica Nina Pleterski Puharič kot mediatorka uvrščena na:

Nina Pleterski Puharič je usposobljena za samostojno vodenje zunajsodnih mediacijskih postopkov po programu, usklajenem s Pravilnikom o mediatorjih v programih sodišč. Je tudi članica Društva mediatorjev Slovenije ter se redno udeležuje dodatnih izobraževanj za mediatorje. Kot mediatorka si prizadeva strankam pomagati pri reševanju sporov na način, da stranke skupaj prispevajo k čim bolj zadovoljujoči razrešitvi vseh spornih vprašanj ter da ohranijo odnose oziroma nadaljujejo s poslovnim sodelovanjem. Stranke Odvetniške pisarne Pleterski Puharič zastopa tudi kot pooblaščenka v sodišču pridruženih mediacijskih postopkih.

Odvetniki se zavedamo, da reševanje sporov s pomočjo mediacije prinaša mnoge koristi. Dosežejo se lahko soglasne rešitve za sporna vprašanja na različnih pravnih področjih. Postopek mediacije se običajno izvede hitreje in učinkoviteje v primerjavi s sodnimi postopki, kar zmanjšuje tudi stroške.

Mediacija je priporočljiva za družinsko-pravne spore, dedne spore, delovne in gospodarske spore ter za vse primere, kjer stranke želijo skupaj ustvariti usklajene rešitve, ohraniti odnose in nadaljevati sodelovanje.

Želite izvedeti več?

Z veseljem vam pomagamo najti pravo rešitev.