SI | EN

Mediacija v Odvetniški pisarni Pleterski Puharič

Odvetniki naše odvetniške pisarne našim cenjenim strankam zagotavljamo celoten nabor informacij in storitev, povezanih z mediacijo. Več.

Odvetnik oziroma odvetnica (v nadaljevanju: odvetnik) se lahko mediacije udeležuje kot pooblaščenec (pooblaščenka) stranke, v mediacisjkih postopkih, ki so pridruženi sodiščem. Stranke se lahko tudi v okviru sodnega postopka dogovorijo, da bodo spor skušale rešiti z mediaicjo. Odvetnik pa lahko poleg tega, da stranko zastopa kot pooblaščenec, opravi tudi ustrezno izobraževanje za mediatorje. Tedaj lahko odvetnik tudi samostojno vodi mediacijske postopke v okviru sodišču pridruženih mediacij in mediacij izven sodišča.

V naši odvetniški pisarni smo veseli, da poleg zastopanja strank v mediacijskih postopkih, pridruženih sodiščem, našim strankam lahko zagotavljamo tudi vodenje mediacijskih postopkov po programu, usklajenem s Pravilnikom o mediatorjih v programih sodišč (Ur.l. RS, št. 97/09). Naš cilj je vedno zagotoviti našim strankam najbolj celovito podporo in rešitve, ki izpolnjujejo njihove potrebe v različnih pravnih situacijah.

Želite izvedeti več?

Z veseljem vam pomagamo najti pravo rešitev.